WIJ CONNECTEN

MENSEN

DE OUDE TELEFOONCENTRALE

Dit voormalig Philips gebouw op Strijp-S heette vroeger SEY. Hier was tot 1978 de Eindhovense telefooncentrale gevestigd met op de 1e etage de centralistes. Zij brachten de mensen met elkaar in contact.

Tegenwoordig vinden we elkaar via allerlei digitale kanalen en is bellen haast een oud medium aan het worden. Maar hoe fijn is het om elkaar echt te spreken? 

Bij ons kun je even heerlijk de tijd nemen voor elkaar. En ook wij maken in ieder geval graag een praatje met je. 

“If you need anything, just call!”
De_Oude_Telefooncentrale_11
De_Oude_Telefooncentrale_05

PURE MENSEN

De Oude Telefooncentrale is onderdeel van Bij PUUR. Een jonge organisatie met veelal jonge mensen die zich richt op het sociaal ondernemerschap waarbij de focus ligt op jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen die zich verder willen ontwikkelen in het arbeidsproces. De doelgroepen kunnen en mogen bepaalde achterstanden hebben, op welke wijze dan ook, maar moeten wel intrinsiek gemotiveerd zijn om te werken en zich verder te ontwikkelen. Een passende begeleiding vanuit de organisatie zal op een professionele wijze worden aangeboden voor zowel de reguliere medewerker als voor de hierboven genoemde doelgroep.  

Het uiteindelijk doel is dat er mogelijkheden worden gecreeerd waardoor verdere ontwikkeling en groei van de organisatie mogelijk is. Gastvriendelijkheid en Gastgerichtheid is de basis van Bij PUUR en zal worden ondersteunt door het zes-stappenplan. Hierdoor kan Bij PUUR een unieke positie innemen binnen niet alleen de horeca en catering maar ook binnen de verschillende andere vakgebieden. Dit alles door “SAMEN TE WERKEN” en “SAMENWERKEN”

CONTACT

De Oude Telefooncentrale
Professor Horowitzstraat 200
5617 BD Eindhoven
+31 (0)40 240 20 24
deoudetelefooncentrale@bijpuur.nl